top of page

OM OSS

Vi har sedan 2006 drivit byggentreprenader i egen regi eller i samarbete med andra. Kärnan i vår verksamhet har varit nybyggnationer av villor och fönsterbyten i flerbostadshus. Kunskapen om hur ett hus är uppbyggt in i minsta detalj är ovärderlig när man kommer till ett fönsterbyte där nya fönster ska anpassas till en befintlig byggnad.

Som bostadsrättsförening eller fastighetsägare kommer ni som beställare serveras en entreprenad som genomsyras av premiumkänsla genom alla steg i processen. Vi värdesätter relationer och förtroende väldigt högt. Utförandet planeras in i minsta detalj och våra hantverkare besitter den kunskap och erfarenhet som verkligen gör skillnad.

Vår strategi är att utgå från att det är vi själva som är kunden. De flesta människor önskar sig högsta kvalitet och en känsla av premium. Därför väljer vi våra samarbetspartners och leverantörer med omsorg.

DSC_6152_edited.jpg

Vi är Dalalaget Magnus Byggare AB

Essve%20profilbild_edited.jpg

Magnus Österberg

Ägare/Kontrollansvarig enl. pbl

magnus@magnusbyggare.se

0243-21 43 61

Foto%20ID06_edited.jpg
Martin Österberg

Arbetsledare/snickare

martin@magnusbyggare.se

0243-21 43 63

user-silhouette.png
Helen Dahlbäck

Administratör

helen@magnusbyggare.se

0243-21 43 64

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. Läs mer

bottom of page